A cég

A kormányrendszerek területén technológiavezető ThyssenKrupp Presta cégcsoport az autóipar meghatározó innovatív partnere.

Világszerte 16 telephelyen dolgozunk olyan modern technológiai megoldások fejlesztésén, amelyekkel biztonságossá tesszük a járművek közlekedését. A liechtensteni központú ThyssenKrupp Presta budapesti leányvállalata 1999 óta foglalkozik személyautók elektromos kormányrendszerének fejlesztésével a cégcsoporton belül egyedüli elektronikai és szoftverfejlesztési kompetenciaközpontként. Az iránt köteleztük el magunkat, hogy a neves autógyárak igényeit kiemelkedő minőségű, innovatív termékekkel elégítsük ki. Célunk, hogy kormányrendszerünk biztonságos legyen és tökéletes vezetési élményt nyújtson ügyfelei számára.

Munkatársainkat a dinamika, az innovációs kedv, valamint az autók iránti szenvedély köti össze.

A ThyssenKrupp konszern sikeresen fejleszti tovább kapcsolatait az autóipar nemzetközi szereplőivel: új győri üzemünkben a ThyssenKrupp Automotive Systems alváz-specialistái komplett futóműveket állítanak össze az Audi Hungária Motor Kft. részére. Habár a teszt üzemelések már 2012. augusztus 1-e óta zajlanak, gyáregységünk hivatalosan 2013. június 21-én nyitotta meg kapuit.