Jászfényszaru tanműhely

Tisztelt Érdeklődő!

Vállalatunk örömmel indítja el gyakorlati szakképzési tevékenységét a Jászfényszarun épülő gyárak melletti ipari parkban a 2017-18-as tanévben. A telephelyen a thyssenkrupp két gyárat épít párhuzamosan: az egyikben hengerfejbe integrált vezérműtengelyeket, a másikban kormányrendszerek gyártására kerül majd sor. Mindkét gyár a jelenleg elérhető legmagasabb technológiai színvonalon gyártja kiemelkedő minőségű termékeit. A thyssenkrupp termékei a károsanyag-kibocsátás csökkentését és a járművek biztonságos üzemeltetését  egyaránt szolgálják.

A 2017. szeptemberében indítandó gyakorlati képzésre elsősorban a Szolnoki Műszaki Szakközép- és Szakiskola Pálfy – Vízügyi Tagintézményében és a jászberényi Liska József Középiskolában tanuló diákok jelentkezését várjuk. Természetesen további érdeklődéseket is örömmel fogadunk mind szakiskolák, mind tanulók részéről.

A képzés részletei:

Képzés kezdete és helyszíne:
- a gyakorlati szakképzés kezdete 2017. szeptember
- a tanműhely helye Jászfényszarun, a thyssenkrupp gyára mellett, a Jászfényszaru Ipari Centrum vállalkozói házában

Induló szakma, létszám és korosztály:
- "automatikai technikus" szakmában
- 2 db 12 fős csoport indul - eltérés lehetséges, ha a jelentkezők nagy száma indokolja
- a következő tanévben 11. és 12. évfolyam

Utazás/közlekedés:
A tanulóknak a thyssenkrupp ingyenesen biztosítja a szervezett buszos eljutást Jászfényszarura és vissza

Karrier, hosszú távú lehetőségek:
A thyssenkrupp állást ajánl a gyakorlati képzésen megfelelő teljesítmény mutató tanulóknak. Jövőbeli kollégáink a legmagasabb technológiai színvonalú autóipari gyártásban vehetnek részt. Az állásajánlat egyúttal lehetőséget ad a hosszú távú karrierre, külföldi gyárakkal és szakemberekkel együttműködésre egy folyamatosan növekvő német multinacionális vállalatnál.

Jutalomút Liechtensteinbe és Németországba:
Minden évben néhány sikeres diák jutalom útban részesül a thyssenkrupp németországi vagy liechtensteini telephelyére, meglátogathatja az ottani tanműhelyt és megismerkedhet az ott tanuló diákokkal, továbbá megnézhetik a németországi és liechtensteini gyárat.

Látogatás a thyssenkrupp budapesti K+F kompetencia-központjába:
A tanulók ellátogathatnak majd a budapesti K+F központba, ahol számos OEM, köztük német prémium márkák számára fejlesztenek a kollégák kormányrendszereket és vezérlő szoftvereket. Itt dolgoznak kollégáink olyan új generációs technológiai megoldásokon, amelyeket a jövő önvezető autói is használni fognak.

Kapcsolat:

E-mail: tanmuhely [dot] phb [at] thyssenkrupp [dot] com